dimarts, 2 de setembre del 2008

Acomiadament de l'estiu

Ja anem de vaixada cap a la tardor, i s'hens va l'estiu, de moment em deixat enrera les vacances recent acabades, amb una mica de resaca, ara ens estem tornat acoplar al puesto de treball, a les feines rutinaries de tot l'any, la familia, la canalla, i els avis son els que mes feina tenen amb els nets, portals a col·legit, tornals a buscar-los, preparar el berenar i posar-lis la tele perquè s'entretinguin fins que arriben els pares i sels emportant cap a casa, total tornar a la rutina de sempre fins que arribi nadal, llavors torna a trencar una mica la rutina amb tantes festes i tants gastos amb juguets per la canalla.
Tambè quan s'arriba de vacances, els pares ja tenen prouta feina per poder possar la targeta visa per possar-la un altre vegada en funcionament per poder tibar d'ella, tenin en compte que venen els col·legits, llibres, matriculació, vestits col·legials i etc, etc... el setembre si que es la pujada de setembre, mes que la de gener.
Pot ser que jo no ho hagi notat tant, ja que lo unic que he fet a sigut algun diumenge anar a la platja de bon matí i tornà cap el tard, no he tingut ganes de torrar-me al sol com els llangardaixos i torrar-te per una cara i despres l'altre, s'eviten moltes cremades.
Ara em sembla que continuo amb lo que havia deixat fa uns dies, i ara ho reprenc un altre vegada.

4 comentaris:

Salvador ha dit...

Amb lo que a mi m'agradaba.

Salvador ha dit...

Hola que tal

Anònim ha dit...

Zakaj pa ne:)

Miguel ha dit...

Hola amigos soy un compañero de los cursos de informática que hicimos por la Diputación.
Es para deciros que he escrito un libro de Informática titulado Apuntes Breves de Informática Paso a Paso, muy interesante para consultar y aprender, está en la editorial para editarlo, (Si se llega a cubrir los gastos de impresión) si estáis interesados en reservarlo entrar en www.mecenix.con y picar en el título y podréis leer la presentación.
Un saludo
Miguel Estepa